Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kapısını kilitlemek

Rüyada başkasının kapısını kilitlemek

Rüyada başkasının kapısını kilitlemek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sonradan da çok üzüleceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada tahta kapı kilitlemek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına delalettir.

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkon kapısını kilitlemek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kapı pencere kilitlemek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, güç kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, karşılıksız bırakmayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet kapısı kilitlemek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments