Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilitlediğini görmek

Rüyada kapı kilitlediğini görmek

Rüyada kapı kilitlediğini görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, maddi zararının giderileceğine, kazancının günbegün artacağına, sorunlarının yakında biteceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kapı kilitlediğini gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Rüyada korkudan kapı kilitlemek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kapı kilitlemek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyeri kapısını kilitlemek tersliklerin yoluna gireceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kapısını kilitlemek böylece hayırlı bir yola girileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işarettir.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oda kapısını kilitlemek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapı kilitlemek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet eder.

Rüyada cam kapı kilitlemek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments