Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı pencere kilitlemek

Rüyada kapı pencere kilitlemek

Rüyada kapı pencere kilitlemek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına inanılır.

Rüyada kapı pencere kilitlemek gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada kapı pencere kilitlemek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yoğun duygular yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere kilitlemek insanlara iyilik yapmaya, hedeflerini gerçekleştireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada pencereleri kilitlemek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek para biriktirebileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilitlemek açmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet eder.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına delalettir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments