Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet kapısı kilitlemek

Rüyada tuvalet kapısı kilitlemek

Rüyada tuvalet kapısı kilitlemek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tuvalet kapısı kilitlemek gördüyseniz:

  • Ani bir adım atmadan önce iyi istişare etmelisiniz.

Rüyada tuvalet kapısını kilitlemek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet kapısı kilitlemek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalettir.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek işlerinin karışacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada işyeri kapısını kilitlemek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet eder.

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, ihanete uğrayacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işarettir.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments