Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıları kilitlediğini görmek

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kapıları kilitlediğini gördüyseniz:

  • Yeni iş bağlantıları farklı yönde ilerlemenize sebep olabilir.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, hayır dualarına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada ev kapısı kilitlemek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev kapısını kilitlemek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilitlemek açmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kapı kilitlemek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına inanılır.

Rüyada odanın kapısını kilitlemek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işarettir.

Rüyada kapıyı kilitlediğini görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kişinin daha çok kazanacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments