Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasından yaralandığını görmek

Rüyada kafasından yaralandığını görmek

Rüyada kafasından yaralandığını görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya inanılır.

Rüyada kafasından yaralandığını gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kafasında yaralar görmek bunalacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kafası yaralanmak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kafada yara görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Rüyada birinin kafasında yara görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada kafada büyük yara görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına inanılır.

Rüyada kafasında yara olduğunu görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments