Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında yara görmek

Rüyada kafasında yara görmek

Rüyada kafasında yara görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, birlikteliğe başlayacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasında yara gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, sonradan da çok üzüleceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kafasında yaralar görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kafasından yaralanmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında yara görmek çok başarılı olacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafa derisinde yara görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada kafa yara görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments