Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada intiharı eden birini görmek

Rüyada intiharı eden birini görmek

Rüyada intiharı eden birini görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, elindekileri de kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada intiharı eden birini gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada intiharı eden birini görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine rivayet eder.

Rüyada intihardan kurtarmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada intihardan kurtulmak yüksek mertebeye geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada intiharı etmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada intiharı düşünmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada intihara kalkışmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kurtuluşa kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments