Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının idrarını temizlemek

Rüyada başkasının idrarını temizlemek

Rüyada başkasının idrarını temizlemek zor ve kötü günlerin geleceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, meşakkate düşeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının idrarını temizlemek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Rüyada idrarı temizlemek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar temizlediğini görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının idrarını temizlemek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar etmek kariyerinde atılım yapacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının idrar yaptığını görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek işindeki verimin artacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalet eder.

Rüyada suya idrar yapmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada hayvan idrarı görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments