Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının idrarını görmek

Rüyada başkasının idrarını görmek

Rüyada başkasının idrarını görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına alamet eder.

Rüyada başkasının idrarını gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.

Rüyada bebek idrarı görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, korkularından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada idrarında kurt görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçramak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada sık sık idrar yapmak her şeyin yenileceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrar sıçradığını görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, ileride çok zengin biri olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada idrar testi görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi idrar görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin idrar yaptığını görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments