Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, gıybet edeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yaklaşmakta olan olaylar plan yapmanızı gerektirebilir.

Rüyada hasta duymak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak işlerinizin bozulacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin hastalandığını duymak yaklaşan güzel günlere, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, tecrübe sahibi olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada hasta birini duymak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalet eder.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments