Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta duymak

Rüyada hasta duymak

Rüyada hasta duymak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, dualarından hayır görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta duymak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak şükür içinde bir hayat süreceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak bir araya geleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada annenin hastalandığını duymak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hastalandığını duymak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada hasta olduğunu duymak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments