Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun hapse girdiğini görmek

Rüyada oğlunun hapse girdiğini görmek

Rüyada oğlunun hapse girdiğini görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Rüyada oğlunun hapse girdiğini görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yeni kararlar alınacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada babanın hapse girdiğini görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hayatın yoluna gireceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, belki ölümler görüleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, giderlerin artış göstereceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments