Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı felçli görmek

Rüyada babayı felçli görmek

Rüyada babayı felçli görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işarettir.

Rüyada babayı felçli gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Rüyada babasının felç olduğunu görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada babasını felç görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, donatacağına tabir olunur.

Rüyada babasını felçli görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı felç görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada babayı felçli görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın felç olduğunu görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağız felci geçirmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini felçli görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments