Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu felç görmek

Rüyada çocuğunu felç görmek

Rüyada çocuğunu felç görmek isminden sıkça söz ettireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu felç gördüyseniz:

  • Siz gerçeğe odaklanmalısınız.

Rüyada çocuğunun felç olduğunu görmek gönlünce harcama yapmasına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu felç görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını felç görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü felçli görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada felçli kadın görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin felç olduğunu görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ağzının felç olmak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments