Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının aldattığını duymak

Rüyada kocasının aldattığını duymak

Rüyada kocasının aldattığını duymak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, konuşmaz olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, emeklerinin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının aldattığını duymak gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerini değerlendirmeli, iş başvurularında bulunmalı veya kazançlarınızı arttırabileceğiniz yolları zorlamalısınız.

Rüyada kocasının aldattığını duymak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kişinin güzel işler yapacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada kocası tarafından aldatıldığını görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kocasını aldattığını görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet eder.

Rüyada kadının kocasını aldattığını görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kocan tarafından aldatılmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koca tarafından aldatılmak büyük tartışmalar yaşayacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments