Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su taşıdığını görmek

Rüyada su taşıdığını görmek

Rüyada su taşıdığını görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada su taşıdığını gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada su taşıdığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işarettir.

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada okul taşıtı görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ot taşıdığını görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran taşıdığını görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, para biriktirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın ev taşıdığını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin seni sırtında taşıdığını görmek hem geleceğinin güzel olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evini taşıdığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments