Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla merdivenden çıkmak

Rüyada arabayla merdivenden çıkmak

Rüyada arabayla merdivenden çıkmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, hafif ve iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada arabayla merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak resmi bir kurumda işe girileceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla merdivenden çıkmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada merdivenden arabayla çıkmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına yorulur.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden çıkmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments