Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri uçarak çıkmak

Rüyada merdivenleri uçarak çıkmak

Rüyada merdivenleri uçarak çıkmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenleri uçarak çıkmak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Rüyada merdivenleri uçarak çıkmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden uçarak inmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine delalet eder.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret eder.

Rüyada uçarak ağaca çıkmak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işaret eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments