Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen merdivene çıkmak

Rüyada yürüyen merdivene çıkmak

Rüyada yürüyen merdivene çıkmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yürüyen merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada hastane merdiveni çıkmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorlukla merdiven çıkmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada taş merdiven çıkmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada hızla merdiven çıkmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada demir merdiven çıkmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments