Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok süpürge görmek

Rüyada çok süpürge görmek

Rüyada çok süpürge görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulur.

Rüyada çok süpürge gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Rüyada elinde süpürge görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada uçan süpürge görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalet eder.

Rüyada süpürgeyle süpürmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek yeni bir araba satın alınacağına, keyfe kavuşacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments