Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürgeyi temizlemek

Rüyada süpürgeyi temizlemek

Rüyada süpürgeyi temizlemek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Rüyada süpürgeyi temizlemek gördüyseniz:

  • İsteklerinizle olan biten şeyler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada süpürgeyi temizlemek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, depresyona gireceğine yorulur.

Rüyada süpürge temizlemek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Rüyada el süpürge görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, beklenilen takdiri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada el süpürgesi görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada uçan süpürgeye binmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Rüyada süpürge faraş görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpürge istemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok süpürge görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments