Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta düğme görmek

Rüyada tahta düğme görmek

Rüyada tahta düğme görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta düğme gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Rüyada tahta düğme görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, hile ile mal elde etmeye, daha güçlü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğme düğmelemek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise düğmesi görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğme toplamak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci düğme görmek ona mutluluk getireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol düğmesi takmak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına tabir olunur.

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, umutlarının kırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments