Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu don görmek

Rüyada boklu don görmek

Rüyada boklu don görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, dargınların barışacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına tabir olunur.

Rüyada boklu don gördüyseniz:

  • Olaylara mantıklı yaklaşıp, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilirsiniz.

Rüyada boklu don görmek sermaye kaybedeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, maddi gücünün de daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boklu don yıkamak işlerinin baltalanacağına, şan şöhret kazanacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada donmuş yumurta görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Rüyada beyaz don giymek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek fakirlerin zenginleşeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada don aldığını görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada don görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada donanma görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments