Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don çıkarmak

Rüyada don çıkarmak

Rüyada don çıkarmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada don çıkarmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada donunu çıkarmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada don çıkarmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada donmuş balık yemek büyük ses getirecek işlere girileceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Rüyada don sütyen görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada donu ters giymek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kendini yiyip bitireceğine alamet eder.

Rüyada donmuş yiyecek görmek böylece hayatından memnun olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada donan insan görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments