Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş kedi görmek

Rüyada donmuş kedi görmek

Rüyada donmuş kedi görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş kedi gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada donmuş kedi görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada donmuş köpek görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet eder.

Rüyada ıslak don görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, zorlukların geride kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada don kesmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski don görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine yorulur.

Rüyada don atlet görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet eder.

Rüyada don lastiği görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz donla gezmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments