Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi don görmek

Rüyada mavi don görmek

Rüyada mavi don görmek değer göreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hastalıkların biteceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yardımın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi don gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada mavi don görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada donarak ölmek sayılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada donmuş birini görmek saygınlığının artacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yenileceğine, şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada donuz görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada donlu erkek görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada donu düşmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kendini don atlet görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada donmuş gıda görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, borçlarının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments