Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar don görmek

Rüyada kar don görmek

Rüyada kar don görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işarettir.

Rüyada kar don gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynayan ya da duygularınızdan faydalanmak isteyen kişilere yardım veya önerilerde bulunurken dikkat edin.

Rüyada kar don görmek işinde büyük başarılar alacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Rüyada donmuş kar görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, aşının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada donmuş su görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada don sütyen görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada don yıkamak inanca ve cesarete sahip olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz don giymek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret eder.

Rüyada donmuş et almak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine inanılır.

Rüyada donmuş ırmak elindeki imkânları seferber edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments