Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş tavşan görmek

Rüyada donmuş tavşan görmek

Rüyada donmuş tavşan görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, adının yayılacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, rahatın yerine geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş tavşan gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada donmuş tavşan görmek maddi gücünün azalacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada donmuş kırmızı et görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, işin düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının donunu giymek evine bereket geleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada donarak öldüğünü görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz don giymek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada paçalı don görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada donmuş denizde yüzmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments