Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, karalar bağlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini çukura düşerken görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada çukura düşeni görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çukura düşüp ölmek mutlulukların yarım kalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukura düştüğünü görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments