Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura düşen birini görmek

Rüyada çukura düşen birini görmek

Rüyada çukura düşen birini görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine inanılır.

Rüyada çukura düşen birini gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada çukura düşeni görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet etmektedir.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini çukura düşerken görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada çukura düştüğünü görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada arabayla çukura düştüğünü görmek işlerinde çok başarılı olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, varını yoğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin çukura düştüğünü görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, güzel bir iş fırsatına rivayet eder.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments