Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, korkularından kurtulacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla çukura düştüğünü görmek ekmeğin kesileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, istediği yola çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukura düşüp ölmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşüp çıkmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işinde ustalaşacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalettir.

Rüyada çukura düşeni görmek girişimlerde bulunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments