Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukura düştüğünü görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşeni görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, alım gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin çukura düştüğünü görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kem gözlere geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, başarısızlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşüp ölmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments