Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek sorunların yakında son bulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, yakın zamanda rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini çukura düşerken görmek darp edileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin çukura düştüğünü görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulur.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çukura düştüğünü görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Rüyada çukura düşüp ölmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, refah içinde olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments