Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının burun kanaması görmek

Rüyada başkasının burun kanaması görmek

Rüyada başkasının burun kanaması görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, düzeninin bozulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının burun kanaması gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Rüyada burun kanaması görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, rahat bir hayatı olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının burun kanaması görmek insanlarla tartışacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının burun kanamasını görmek üzüntülü günler yaşanacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ayağın kanamasını görmek endişeli durumların son bulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada su içip kanamamak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Rüyada su içmek kanamamak haksızlığa uğrayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments