Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kanaması görmek

Rüyada burun kanaması görmek

Rüyada burun kanaması görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kanaması gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada burun kanaması görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının burun kanamasını görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada başkasının burun kanaması görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağının kanamasını görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet kanaması geçirmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının kanaması olduğunu görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa işarettir.

Rüyada parmak kanaması görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments