Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın kanamasını görmek

Rüyada ayağın kanamasını görmek

Rüyada ayağın kanamasını görmek mal ve para kazanılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağın kanamasını gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Rüyada ayağın kanamasını görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kanamanın olduğunu görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına tabir olunur.

Rüyada elin kanamasını görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada suya kanamadığını görmek gereken sabrı göstereceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kana basmak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, gün sayacağına delalettir.

Rüyada kana kana ayran içmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içip kanamamak sevdiklerini de koruyacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Rüyada hamileyken kanama olduğunu görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments