Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının burnunu ısırmak

Rüyada başkasının burnunu ısırmak

Rüyada başkasının burnunu ısırmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının burnunu ısırmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada eşinin burnunu ısırmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada başkasının burnunu ısırmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada birinin burnunu ısırmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada burnundan ip çıkarmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnu sargılı görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada burnun yara olduğunu görmek saygın biri haline geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağının burkulduğunu görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments