Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu sargılı görmek

Rüyada burnu sargılı görmek

Rüyada burnu sargılı görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada burnu sargılı gördüyseniz:

  • Dikkatli olunmaması durumunda yanlış anlamalara dayalı olarak uzlaşma sağlanabilir.

Rüyada burnunu sargılı görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada burnu sargılı görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eli sargılı görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Rüyada sargılı görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bacağını sargılı görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine inanılır.

Rüyada elleri sargılı görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada kafası sargılı görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağının sargıda olduğunu görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, gönül kapılarını açacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments