Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan ip çıkarmak

Rüyada burnundan ip çıkarmak

Rüyada burnundan ip çıkarmak sevindirici olaylar yaşayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalettir.

Rüyada burnundan ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Rüyada burnundan ip çıkarmak okuyacağına ve bilgileneceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan kıl çıkarmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına inanılır.

Rüyada burnundan yılan çıkarmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada burnundan böcek çıkarmak gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulur.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan kemik çıkarmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments