Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin burnunu ısırmak

Rüyada eşinin burnunu ısırmak

Rüyada eşinin burnunu ısırmak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, alim ve bilge insan olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin burnunu ısırmak gördüyseniz:

  • Son derece huzurlu bir ilişkinin temelini atmanız mümkündür.

Rüyada eşinin burnunu ısırmak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, pek az kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada birinin burnunu ısırmak yeni işlere girişileceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının burnunu ısırmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini ısırmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun burnunu temizlemek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada burnunu kanarken görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments