Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının burkulduğunu görmek

Rüyada ayağının burkulduğunu görmek

Rüyada ayağının burkulduğunu görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayağının burkulduğunu gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Rüyada ayağının burkulduğunu görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işarettir.

Rüyada ayağı burkulmak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek burnu görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada burnunu silmek hayır ve bereketin artmasına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına tabir olunur.

Rüyada burnunun görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments