Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazını temizlemek

Rüyada boğazını temizlemek

Rüyada boğazını temizlemek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine inanılır.

Rüyada boğazını temizlemek gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Rüyada boğaz temizlemek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada boğazını temizlemek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada boğazda kıl görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazını kesmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, darlık içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazından kesilmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada boğazından bir şey çıkarmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boğazına bıçak dayamak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments