Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak askere gitmek

Rüyada ağlayarak askere gitmek

Rüyada ağlayarak askere gitmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada ağlayarak askere gitmek gördüyseniz:

  • Yüzeysel çözümler yerine, nedenlere odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada ağlayarak askere gitmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada ağlayarak asker uğurlamak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ağlayan asker görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işarettir.

Rüyada ağlayarak gitmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada birinin askere gideceğini öğrenmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaptığı işte sivrileceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalettir.

Rüyada askere ikinci kez gitmek evlatlarının hayrını göreceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, herkesin takdirini toplayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin askere gideceğini görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments