Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan asker görmek

Rüyada ağlayan asker görmek

Rüyada ağlayan asker görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan asker gördüyseniz:

  • İlgi alanınız ortak kaynak veya normal gelişimde devam eden konularda ortak para kullanımı konularına kayıyor.

Rüyada ağlayarak askere gitmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına inanılır.

Rüyada ağlayan asker görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayarak asker uğurlamak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan anne görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet eder.

Rüyada birini ağlamasını görmek kısmetsizlik yaşayacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada ağzı yanmak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından para çıkarmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments