Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin askere gideceğini öğrenmek

Rüyada birinin askere gideceğini öğrenmek

Rüyada birinin askere gideceğini öğrenmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, muradın gerçekleşeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinin askere gideceğini öğrenmek gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada birinin askere gideceğini öğrenmek çok büyük ses getireceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada askere gideceğini öğrenmek beden sağlığının zarar göreceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada umreye gideceğini öğrenmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hoşluk içinde olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalet eder.

Rüyada cennete gideceğini öğrenmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada askere gideni görmek kendine çeki düzen vereceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere giden kardeşini görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments