Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gideceğin yeri görmek

Rüyada askere gideceğin yeri görmek

Rüyada askere gideceğin yeri görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, güç ve kudret kazanacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine tabir olunur.

Rüyada askere gideceğin yeri gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Rüyada askere gideceği yeri görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, zenginliğe tabir olunur.

Rüyada askerlik yaptığın yeri görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada askerlik yaptığı yeri görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye yorulmaktadır.

Rüyada askerlik yerini görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla askere gitmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada askere gidecek olmak büyük adımlar atacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeniden askere gitmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments