Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak gitmek

Rüyada ağlayarak gitmek

Rüyada ağlayarak gitmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak gitmek gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Rüyada ağlayarak askere gitmek düşünmeden adımlar atayacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak gitmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan birini duymak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada ağzında pamuk görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri ağzına dökülmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, aksiliklerin son bulacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı ağlarken görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments