Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının balkondan atladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada balkondan atlamak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada evin balkonundan atlamak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek sorunların artacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan birinin atladığını görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada balkon atlamak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments