Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan birinin atladığını görmek

Rüyada balkondan birinin atladığını görmek

Rüyada balkondan birinin atladığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan birinin atladığını gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, insanlarla iç içe olacağına işarettir.

Rüyada balkona atlamak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, esenliğe kavuşulacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza alamet etmektedir.

Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalettir.

Rüyada evin balkonundan atlamak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yüzüne kan geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan balkona atlamak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının balkondan atladığını görmek malın bereketinin artmasına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulur.

Rüyada birinin balkondan atladığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments